M&M Crispy Fudge Squares

Porties: 20 stuks
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 397 milliliter gecondenseerde melk
  • 340 gram M&M Crispy
  • 300 gram witte chocolade

Instructies

  • Bekleed de brownievorm met op maat geknipt bakpapier.
  • Smelt de witte chocolade au bain-marie.
  • Zodra de chocolade gesmolten is, haal je de pan van de warmtebron en roer je de gecondenseerde melk erdoor.
  • Giet het mengsel vervolgens zo snel mogelijk in de brownievorm.
  • Wees niet verrast als de chocolade na het toevoegen van de gecondenseerde melk stug wordt.
  • Dit gebeurt omdat de chocolade weer begint te stollen door de lagere temperatuur.
  • Werk dus snel.
  • Verdeel de M&M's gelijkmatig over de fudge en druk ze zachtjes aan.
  • Zet de fudge minimaal 24 uur afgedekt in de koelkast.
  • Je kunt controleren of het eerder klaar is, maar dit hangt af van het merk chocolade en de temperatuur van je koelkast.
  • Snijd de afgekoelde fudge met een mes in minimaal 20 blokjes.
  • Aangezien M&M Crispy Fudge een rijk recept is, kun je er ook voor kiezen om kleinere blokjes te snijden.
  • Je kunt ook creatief zijn en de fudge in ongelijke vormen snijden, zodat iedereen kan kiezen welke grootte ze willen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Nagerecht - Dessert / Snoepgoed