Bekleed de brownievorm met op maat geknipt bakpapier.
Smelt de witte chocolade au bain-marie.
Zodra de chocolade gesmolten is, haal je de pan van de warmtebron en roer je de gecondenseerde melk erdoor.
Giet het mengsel vervolgens zo snel mogelijk in de brownievorm.
Wees niet verrast als de chocolade na het toevoegen van de gecondenseerde melk stug wordt.
Dit gebeurt omdat de chocolade weer begint te stollen door de lagere temperatuur.
Werk dus snel.
Verdeel de M&M's gelijkmatig over de fudge en druk ze zachtjes aan.
Zet de fudge minimaal 24 uur afgedekt in de koelkast.
Je kunt controleren of het eerder klaar is, maar dit hangt af van het merk chocolade en de temperatuur van je koelkast.
Snijd de afgekoelde fudge met een mes in minimaal 20 blokjes.
Aangezien M&M Crispy Fudge een rijk recept is, kun je er ook voor kiezen om kleinere blokjes te snijden.
Je kunt ook creatief zijn en de fudge in ongelijke vormen snijden, zodat iedereen kan kiezen welke grootte ze willen.