Vries het vlees enkele uren in; u kunt het dan beter snijden.
Snijd het vlees in dunne plakjes en verdeel het over verschillende bordjes. Snijd de lente-ui in dunne reepjes.
Kook de instant noedels volgens de gebruiksaanwijzing en verdeel ze over 2 borden.
Was de kool en snijd de bladeren in stukjes van 2 x 3 cm.
Doe de ingrediënten van de dipsauzen in aparte bakjes.
Breng 2 liter bouillon met de lente-ui aan de kook en giet de bouillon over in een Mongoolse vuurpot (als u geen traditionele vuurpot met gloeiend houtskool heeft, neem dan een réchaud of een brander met een diepe vuurvaste schotel).
Pak een stukje vlees tussen uw houten chopsticks en houd dit enkele seconden in de vuurpot.
Doop het vlees vervolgens in uw zelf gecreëerde dipsaus (Meng verscheidene ingrediënten van de dipsauzen naar eigen keuze).
Als het vlees op is, kunt u dit herhalen met de noedels en de gesneden kool.
Vul de vuurpot zo nodig met kokende bouillon bij. nog wat Pandanrijst en mihoen bij voor een vollere soep.