Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
Afgieten, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
Snijd het vlees in blokjes van ca. 2 cm, meng ze met de wok marinade, een paar minuten laten staan en rijg ze aan Conimex satéstokjes.
Rooster de saté onder de hete grill of in de grillpan in ca. 10 minuten aan beide kanten gaar.
Verhit een wok en bak spekblokjes in 3 minuten uit.
Voeg de groenten toe en wok 5 minuten mee.
Voeg de boemboe en ½ dl water toe. Goed mengen.
Schep de rijst erdoor, wok nog 2 minuten.
Verwarm de satésaus volgens de aanwijzing op de verpakking.
Verdeel de nasi, saté en atjar op 4 borden.
Schep daar wat saus en seroendeng over.
Geef de rest van de saus erbij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Nasi goreng met saté