Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
De varkensnieren minstens 3 uren weken in azijnwater.
Dit water vaak vernieuwen.
De nieren afdrogen.
Ze halveren en het binnenhuisje verwijderen.
Snijd er dunne schijven van.
Verdeel de lever in teerlingen.
Kook de deegwaren in een grote hoeveelheid zout water.
Rol de schijven vier en de teerlingen lever in het meel, dat u met peper en zout vermengd hebt.
De uien pellen en versnipperen.
De tomaten schillen en er de zaadjes uit verwijderen.
Het spek in dobbelsteentjes snijden en die in 40 g boter stoven.
Voeg er dan de uien aan toe, dan de lever en de nieren.
Heftig laten bruinen.
Doe er de geplette tomaten bij, peper, zout en basilicum.
De warme bouillon er over gieten en nog ongeveer 5 min.
Laten koken.
De deegwaren afgieten.
Meng er 40 g boter onder en schud ze in een diepe schotel.
Giet er middenin de ragout van lever en nieren, na te hebben bij gekruid.
Aanbevolen wijn
een chianti.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Noedels met lever en nieren