Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 700 gram kip of kipdijfilet
- 5 middelgrote wortels geschild en in blokjes
- 1 grote uit gesneden
- 4 bleekselderij in plakjes gesneden
- 45 teentjes knoflook geperst
- 1,5 liter kippenbouillon
- 200 ml water
- ¾ theelepel gedroogde tijm
- ½ theelepel gedroogde rozemarijn verpulverd
- ½ theelepel salie of dragon
- 2 laurierblaadjes
***
- 200 gram mie
- Parmezaan
Instructies
- Leg de kip onderin de slowcooker.
- Deze kun je in zijn geheel erin leggen.
- Daarna de rest tot aan *** toevoegen in de slowcooker. tot aan
- 6-7 uur op laag.
- Aan het eind van de gaartijd de kip met twee vorken uit elkaar trekken en terig in de bouillon leggen, samen met de mie.
- nog 20-30 minuten op hoog doorgaren.
- Lekker met wat parmezaanse kaas.