Noedelwok met Paddenstoelen en Cashew
Een smaakvolle noedelwok met paddenstoelen en cashewnoten, snel en makkelijk te bereiden.
Equipment
Ingrediënten
- 1 doosje kastanjechampignons 250 gram
- 1 doosje oesterzwammen 150 gram
- 1 pak Chinese eiermie 250 gram
- 1 doosje sugar snaps 200 gram
- 100 gram cashewnoten
- 2 teentjes knoflook
- 3 eetlepels roerbakolie
- 4 eetlepels zoete sojasaus
Instructies
- Bereid de mie volgens de gebruiksaanwijzing.
- Veeg de paddenstoelen schoon en snijd in plakjes.
- Verhit de olie in een wok, pers de knoflook erboven uit en roerbak 1 minuut.
- Schep de paddenstoelen en sugar snaps erbij en roerbak 5 minuten.
- Roer de sojasaus erdoor en breng op smaak met zout en peper.
- Verdeel de mie en het groentemengsel over vier borden.
- Bestrooi met cashewnoten.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Serveer direct na bereiding.
Wijnadvies:
Een fruitige witte wijn, zoals Gewürztraminer.
Voedingswaarden
Calories: 450 kcal | koolhydraten: 50 g | Protein: 20 g | Vet: 20 g | Zout: 1.5 g | Sugar: 10 g