Notenbrood met Zelfgemaakte Notenpasta

Een rustiek gerecht van sneetjes notenbrood besmeerd met zelfgemaakte notenpasta, gepresenteerd op een houten bord. Het brood is gegarneerd met extra gemengde noten en een takje verse munt. De setting bevat een glas rode wijn, een rustieke tafel met een linnen servet, en decoratieve noten in een schaaltje, verlicht door helder natuurlijk licht dat de rijke en warme uitstraling benadrukt.

Notenbrood met Zelfgemaakte Notenpasta

Een simpel en voedzaam ontbijt of lunch, met notenbrood belegd met zelfgemaakte notenpasta. Perfect voor een gezonde start van de dag.
Porties: 2 personen
Bereidingstijd: 10 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 4 sneetjes notenbrood
  • 250 g gemengde noten

Instructies

  • Doe de gemengde noten in een keukenmachine en maal ze tot een fijne pasta.
  • Besmeer de sneetjes notenbrood met de zelfgemaakte notenpasta.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveertip:
Serveer met een glas versgeperste sinaasappelsap of een kopje groene thee voor een complete maaltijd.
Wijnadvies:
Bij dit gerecht past een glas rode wijn, zoals een Merlot, vanwege de nootachtige smaak van het brood en de notenpasta.

Voedingswaarden

Calories: 300 kcal | koolhydraten: 20 g | Protein: 10 g | Vet: 20 g | Zout: 0.1 g | Sugar: 3 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Brood / Lunch / Noten / Ontbijt
Land van herkomst Internationaal
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch