Nougatine Vlaflip met Frambozensiroop
Ingrediënten
- 2 eetlepels nougatine
- 100 ml vanillevla
- 100 ml yoghurt
- 1 eetlepel frambozensiroop
Instructies
- Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag en verwarm de nougatine hierin gedurende 30 seconden.
- Laat de nougatine onmiddellijk uit de pan glijden en laat het op een bord afkoelen.
- Schenk de vanillevla en yoghurt tegelijkertijd in een hoog glas.
- Giet de frambozensiroop er voorzichtig overheen.
- Bestrooi de Vlaflip met de afgekoelde nougatine.
Notities / Tips / Wijnadvies
U kunt ook naar hartenlust experimenteren met verschillende soorten yoghurt (bijvoorbeeld yoghurt extra mild) en vlasoorten.
Voedingswaarden
Calories: 350 kcal | koolhydraten: 40 g | Protein: 8 g | Vet: 18 g | Zout: 0.2 g | Sugar: 25 g