Oeufs a l'Indienne
Eieren uit Indonesie
Ingrediënten
Instructies
- Schil de uien en de knoflook en hak beide fijn.
- Schil de aardappels.
- Smelt de boter in een pan en sauteer hierin de ui lichtbruin.
- Voeg er flink wat kerrie bij en de knoflook.
- Mijoteer het nog even en voeg er dan de aardappeltjes bij.
- Laat die 5 minuten meebakken en geef er dan 2 glazen water bij, zet het deksel op de pan en laat het zachtjes 20 minuten koken.
- Kook ondertussen de eieren hard, spoel ze koud af, pel ze en snij ze doormidden.
- Als de aardappels gekookt zijn voegen we de tomatenpuree toe en laten het wat
- reduceren.
- Voeg dan de harde eieren toe en laat nog 5 minuten koken.
- Geef er zout en wat cayennepeper bij.
- Giet de eieren met de aardappels en de saus in een voorverwarmde schaal en serveer.