Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 100 gram kipfilet
- 1 eetlepel(s) tacokruiden
- 1 handvol rucola
- 5 kastanjechampignons
- 1 ei + 2 eiwitten
- 2 bosuitjes
Instructies
- Klop het ei met de twee eiwitten los in een kommetje en bak deze vervolgens als een platte omelet gaar in een koekenpan.
- Leg de omelet op een bord en verdeel de rucola hier overheen.
- Snijd de kipfilet in lange repen en kruid deze vervolgens met de tacokruiden.
- Bak de kip om en om in een koekenpan gaar en verdeel de kip over de rucola.
- Snijd de kastanjechampignons in plakjes en bak deze met een beetje peper en zout tot ze slinken en bruin beginnen te kleuren. Verdeel de champignons over de kip.
- Snijd de bosuitjes in ringetjes en verdeel ook deze over de kipfilet.