Pannekoek met serranoham

PANNENKOEK MET SERRANOHAM

Pannekoek met serranoham

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 4 Jan Pannenkoeken
  • 16 plakken serranoham
  • 2 bol mozzarella
  • Zongedroogde tomaatjes
  • Rucola
  • Pijnboompitjes

Instructies

  • Bak de pijnboompitjes kort aan in de pan zonder olie.
  • Leg de pannenkoek op een bord en de rucola er losjes bovenop.
  • Halveer de plakken serranoham en verspreid ze in plukken op de pannenkoek.
  • Pluk of snij in niet al te grote stukken van de mozzarella en leg ze op de pannenkoek.
  • Snij de zongedroogde tomaatjes in reepjes en strooi ze over de pannenkoek.
  • Strooi de gebakken pijnboompitjes erover en eet smakelijk!

Notities / Tips / Wijnadvies

Je kunt eventueel de pannenkoek voor het beleggen even afbakken in de pan.
Af en toe flippen en smullen maar…
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pannenkoeken