Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Doe de groenten in 2 aparte pannen en voeg bouillon toe tot ze net onder staan.
Kook de groenten langzaam tot ze helamaal zacht zijn.
Pureer de pastinaak volledig tot een zachte puree.
Giet er de helft van de room en 2 eieren bij en pureer tot een geheel.
Breng op smaak met peper en zout.
Doe ook zo met de wortel.
Beboter de ramequins (180 ml inhoud).
Schep er in drie lagen de pastinaak en de wortel in
Zet de ramequins in een bak met water (au bain-marie), bedek ze met bakpapier of aluminium folie en bak dit 45 min.
in een voorverwarmde oven op 200 °C.
Laat de mousse 5-10 min. afkoelen en haal ze dan uit de bak.
Ga met een mes langs de rand om de mousses te lossen.
Keer ze voorzichtig op borden en versier ze met een blaadje peterselie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Pastinaak met wortelmousse