Petit Pain met Rosbief, Komkommer en Yoghurt-Bieslooksaus
Een luxe petit pain met malse rosbief, frisse komkommer en een romige yoghurt-bieslooksaus. Ideaal voor een snelle, verfijnde lunch!
Equipment
- mes
Ingrediënten
- 1 petit pain
- ¼ komkommer in blokjes gesneden
- 1 eetlepel fijngeknipte bieslook
- 2 eetlepels Griekse yoghurt
- Versgemalen peper naar smaak
- Boter
- 2 plakjes rosbief of fricandeau
Instructies
- Meng de komkommer met de bieslook door de Griekse yoghurt.
- Voeg naar smaak versgemalen peper toe.
- Snijd het petit pain open en bestrijk de snijvlakken dun met boter.
- Leg de plakjes rosbief op de onderkant van het broodje.
- Schep het komkommer-yoghurtmengsel over de rosbief.
- Plaats de bovenkant van het broodje erop en druk licht aan.
- Serveer direct.
Notities / Tips / Wijnadvies
Voedingswaarden
Calories: 280 kcal | koolhydraten: 30 g | Protein: 15 g | Vet: 10 g | Zout: 1 g | Sugar: 3 g