Pittige Spinazie
Aller Hande 1996
Ingrediënten
Instructies
- Spinazie wassen en uitzoeken.
- In wok of hapjespan 1 eetlepel olie verhitten.
- Spinazie toevoegen en in ca. 5a 7 minuten laten slinken, af en toe omscheppen. Intussen ui pellen en in ringen snijden.
- Paprika schoonmaken, wassen en in ringen snijden.
- Knoflook pellen.
- Spinazie overdoen in vergiet en goed laten uitlekken.
- Achtergebleven kookvocht weggooien.
- In zelfde pan rest van olie verhitten.
- Ui, paprika en sambal toevoegen.
- Knoflook erboven uitpersen.
- Ui-paprikamengsel al omscheppend ca. 2 minuten bakken.
- Spinazie toevoegen en nog ca. 1 à 2 minuten al omscheppend meewarmen.
- Op smaak brengen met zout.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren bij kip