Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Kook de rijst in water met zout gaar.
Maak een vinaigrette van de mosterd, de azijn, een beetje suiker, zout, peper en de olie.
Meng de vinaigrette door de nog warme rijst en laat afkoelen.
Maak de paprika's en de boontjes schoon en snijd ze in stukjes.
Blancheer de paprika's, boontjes en erwtjes 2 minuten in kokend water met een beetje zout.
Snijd het hart van de kropsla in reepjes, blancheer die enkele seconden in het water van de groenten en laat alle groenten in een vergiet uitlekken.
Meng de in blokjes gesneden appels met de groenten en gehakte dille door de rijst en laat de salade enkele uren op kamertemperatuur intrekken.
Meng alles nog eens goed, garneer de salade met toefjes dille en dien op.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Rijst groenten salade