Romantisch Cacao-Kaneel Koffiegenot
Deze kaneel-cappuccino wordt gevormd door een heerlijke combinatie van cacao, melk en slagroom.
Equipment
- Aeroccino melkopschuimer
Ingrediënten
- 1 Roma espresso 40 ml of Arpeggio Decaffeinato espresso
- 1 eetlepel zoete gecondenseerde melk
- 10 ml karamelsiroop
- 1 theelepel cacao
- 80 ml melk
- 1 kaneelstokje
- Busje slagroom
Instructies
- Schenk de gecondenseerde melk in het cappuccinokopje.
- Voeg de cacao en het kaneelstokje toe aan de melk en roer goed om te mengen.
- Plaats het kopje onder uw Nespresso machine en zet een espresso van de Roma of Arpeggio Decaffeinato koffie.
- Bereid het melkschuim met behulp van een Aeroccino melkopschuimer of het stoompijpje van uw Nespresso machine en voeg een flinke lepel toe aan de koffie.
- Top het kopje af met een mooie toef slagroom en garneer met een beetje karamelsiroop en het kaneelstokje.
- Geniet van dit romantische cacao-kaneel koffiegenot!
Notities / Tips / Wijnadvies
Deze romantische cacao-kaneel koffie gaat goed samen met een glas dessertwijn, zoals een zoete witte wijn of een lichte rode wijn.
Voedingswaarden
Calories: 180 kcal | koolhydraten: 20 g | Protein: 4 g | Vet: 10 g | Zout: 0.1 mg | Sugar: 15 g