Romige Cranberryroomsoep met Kletskoppen
Ingrediënten
- ½ pot cranberrycompote à 350 g
- 150 ml finesse voor verrijken pot à 250 ml
- 8 eetlepels poedersuiker
- 12 kletskoppen
- 4 toefjes slagroom
Instructies
- Meng de cranberrycompote, finesse voor verrijken en poedersuiker in een kom.
- Breek acht kletskoppen in kleine stukjes en roer ze door de room.
- Verdeel de cranberryroom over vier coupes.
- Garneer met een toefje slagroom en de rest van de kletskoppen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Een lichte, zoete dessertwijn zoals een Moscato d'Asti past goed bij dit zoete en fruitige dessert.Voedingswaarden
Calories: 350 kcal | koolhydraten: 45 g | Protein: 3 g | Vet: 15 g | Zout: 0.5 g | Sugar: 25 g