Romige Crème Brûlée Latte

Dit recept is geïnspireerd op de vol- en zachtheid van crème brûlée, waarbij de fruitachtige tonen van de Volluto goed naar voren komen.
Porties: 1
Voorbereidingstijd 15 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

  • Aeroccino melkopschuimer
  • Receptenglas ca. 270 ml

Ingrediënten

  • 1 kopje Volluto espresso 40 ml
  • 10 ml crème brûlée siroop
  • 150 ml melk
  • 1 theelepel basterdsuiker

Instructies

  • Schenk de melk en de crème brûlée siroop in uw Aeroccino melkopschuimer en bereid het melkschuim.
  • Schenk het melkschuim in het receptenglas en laat het glas gedurende een minuutje staan zodat er mooie lagen ontstaan.
  • Zet een kannetje onder uw Nespresso machine en zet de espresso (40 ml) in het kannetje.
  • Creëer een drie-lagen-effect door de espresso voorzichtig langs de binnenkant van het receptenglas in het glas te schenken.
  • Bestrooi het melkschuim met de bruine suiker.
  • Serveer direct en geniet van deze romige crème brûlée latte!

Notities / Tips / Wijnadvies

Deze romige crème brûlée latte gaat goed samen met een glas Muscat dessertwijn.

Voedingswaarden

Calories: 100 kcal | koolhydraten: 15 g | Protein: 3 g | Vet: 3 g | Zout: 0.1 mg | Sugar: 12 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Warme dranken
Land van herkomst Frankrijk
Geschikt voor Dieët: Glutenvrij / Vegetarisch