Romige Crème Brûlée Latte
Dit recept is geïnspireerd op de vol- en zachtheid van crème brûlée, waarbij de fruitachtige tonen van de Volluto goed naar voren komen.
Equipment
- Aeroccino melkopschuimer
- Receptenglas ca. 270 ml
Ingrediënten
- 1 kopje Volluto espresso 40 ml
- 10 ml crème brûlée siroop
- 150 ml melk
- 1 theelepel basterdsuiker
Instructies
- Schenk de melk en de crème brûlée siroop in uw Aeroccino melkopschuimer en bereid het melkschuim.
- Schenk het melkschuim in het receptenglas en laat het glas gedurende een minuutje staan zodat er mooie lagen ontstaan.
- Zet een kannetje onder uw Nespresso machine en zet de espresso (40 ml) in het kannetje.
- Creëer een drie-lagen-effect door de espresso voorzichtig langs de binnenkant van het receptenglas in het glas te schenken.
- Bestrooi het melkschuim met de bruine suiker.
- Serveer direct en geniet van deze romige crème brûlée latte!
Notities / Tips / Wijnadvies
Deze romige crème brûlée latte gaat goed samen met een glas Muscat dessertwijn.
Voedingswaarden
Calories: 100 kcal | koolhydraten: 15 g | Protein: 3 g | Vet: 3 g | Zout: 0.1 mg | Sugar: 12 g