Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Wrijf de frambozen door een zeef.
Week de gelatine ± 5 minuten in ruim koud water.
Breng het sinaasappelsap met de suiker aan de kook en los er van het vuur af de goed uitgeknepen gelatine in op.
Roer de frambozenpuree erdoor.
Klop de slagroom stijf en klop het eiwit in een vetvrije kom met de mixer met vetvrije gardes stijf.
Spatel de slagroom en het eiwit door het frambozenmengsel.
Verdeel het mengsel over 4 met koud water omgespoelde puddingvormpjes (inh. ± 175 ml) en laat ze in de koelkast opstijven.
Houd de vormpjes enkele tellen in een bakje heet water en keer ze op kleine bordjes.
Garneer met toefjes slagroom.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Romige frambozenpudding