Romige kruidenomelet met bosui en kaas
Deze luchtige omelet met bosui, lavas en geraspte kaas is heerlijk als ontbijt of lichte lunch. Snel klaar en boordevol smaak!
Ingrediënten
Instructies
- Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in ringen.
- Verwarm de margarine in een koekenpan en smoor de bosuitjes enkele minuten.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Klop de eieren los met de melk.
- Hak de lavas fijn en meng deze of een paar druppels aroma door het eimengsel.
- Voeg nog wat peper en zout toe.
- Schenk het eimengsel over de bosuitjes in de pan.
- Strooi de geraspte kaas eroverheen.
- Bak de omelet op laag vuur tot het ei gestold is.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Serveer met een frisse tomatensalade en volkorenbrood voor een complete maaltijd.
Wijnadvies:
Lekker met een glas droge witte wijn zoals Sauvignon Blanc.
Voedingswaarden
Calories: 210 kcal | koolhydraten: 2 g | Protein: 13 g | Vet: 16 g | Zout: 0.8 g | Sugar: 2 g