Rozencappuccino

Romige Rozencappuccino

Geniet van deze romige en bloemige rozencappuccino, perfect voor een rustig moment alleen of om te delen met vrienden.
Porties: 1
Voorbereidingstijd 5 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 kopje Dulsão do Brasil koffie 40 ml
  • 100 ml melk
  • 5 ml rozensiroop
  • 1 blokje witte chocolade

Instructies

  • Plaats het blokje witte chocolade onderin het cappuccinokopje.
  • Zet met behulp van uw Nespresso machine een espresso van 40 ml Dulsão do Brasil rechtstreeks in het kopje.
  • Schenk de melk en de rozensiroop in uw Aeroccino melkopschuimer en bereid het melkschuim.
  • Giet het melkschuim voorzichtig over de koffie in het cappuccinokopje.
  • Serveer direct.

Voedingswaarden

Calories: 120 kcal | koolhydraten: 15 g | Protein: 5 g | Vet: 4 g | Zout: 0.1 mg | Sugar: 10 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Warme dranken
Land van herkomst Frankrijk