Romige Rozencappuccino
Geniet van deze romige en bloemige rozencappuccino, perfect voor een rustig moment alleen of om te delen met vrienden.
Equipment
Ingrediënten
- 1 kopje Dulsão do Brasil koffie 40 ml
- 100 ml melk
- 5 ml rozensiroop
- 1 blokje witte chocolade
Instructies
- Plaats het blokje witte chocolade onderin het cappuccinokopje.
- Zet met behulp van uw Nespresso machine een espresso van 40 ml Dulsão do Brasil rechtstreeks in het kopje.
- Schenk de melk en de rozensiroop in uw Aeroccino melkopschuimer en bereid het melkschuim.
- Giet het melkschuim voorzichtig over de koffie in het cappuccinokopje.
- Serveer direct.
Voedingswaarden
Calories: 120 kcal | koolhydraten: 15 g | Protein: 5 g | Vet: 4 g | Zout: 0.1 mg | Sugar: 10 g