Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
- Aeroccino melkopschuimer
Ingrediënten
- 1 kopje Indriya espresso
- 80 ml melk
- 1 theelepel speculoospasta
- Speculoos voor garnering
Instructies
- Voeg de speculoospasta toe aan de bodem van het glas.
- Schenk de melk in uw Aeroccino melkopschuimer en bereid het melkschuim.
- Voeg het melkschuim toe aan het glas.
- Zet het glas onder uw Nespresso machine en zet een espresso.
- Voeg stukjes speculoos toe aan de latte macchiato.
- Geniet van deze romige speculoos latte macchiato!
Notities / Tips / Wijnadvies
Deze romige speculoos latte macchiato gaat goed samen met een glas amaretto.
Voedingswaarden
Calories: 150 kcal | koolhydraten: 15 g | Protein: 5 g | Vet: 8 g | Zout: 0.1 mg | Sugar: 10 g