Romige yoghurt-kiwi- en aardbeisorbet

Romige yoghurt-kiwi- en aardbeisorbet

Porties: 2
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 kiwi
  • 75 g aardbeien
  • 2 grote bollen Mona Schepijs vanille-aardbei
  • 4 deciliter ijskoude Mona Yomild Drink kiwi

Instructies

  • Schil de kiwi, halveer in de lengte en snijd er (halve) plakjes van.
  • Verwijder de kroontjes van de aardbeien, was ze en snijd ze in vieren.
  • Schep onderin 2 hoge glazen de helft van het fruit en een grote bol schepijs.
  • Schenk hier de Yomild Drink op en verdeel de rest van de vruchten erover.
  • Serveer de romige kiwisorbet met een lange lepel en een rietje.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveertip:

Rasp de schil van een ½ citroen of limoen en strooi dit over de romige sorbets.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Dessert - Nagerecht