Smelt de boter in 1 minuut op HOOG (100%), smeer er een vorm van 22 cm doorsnee mee in en bestrooi deze met paneermeel.
Roer er met een garde de rest van de boter, de eieren, de suiker, de cacao, zout en het bakmeel door en maak het beslag met de likeur iets dunner.
Vul de ingevette vorm met het beslag en bak de taart in 10 minuten op MIDDEN (50%).
Laat de taart ondersteboven afkoelen en snijd hem horizontaal door.
Verdun de abrikozenjam met het water of de kirsch en verwarm de jam 30 seconden op HOOG (100%).
Smeer de onderste helft van de taart in met de jam, leg de bovenste helft terug en smeer nu zowel de boven- als de zijkanten met de jam in.
Laat de jam afkoelen.
Breek de chocolade in een schenkkan, voeg de poedersuiker en de andere 2eetlepels water toe en verwarm dit 40 seconden op HOOG (100%).
Smeer de taart hiermee in en laat hem in de koelkast verder opstijven.