Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Schil de pastinaak met een dunschiller, was hem en snijd hem in plakjes.
Kook deze plakjes drie minuten in gezouten water.
Laat ze afkoelen en dep ze droog.
Was de veldsla.
Maak een dressing van azijn, zout en peper, en de helft van de geplette korianderzaadjes.
Bestrooi de plakjes pastinaak met zout en haal ze door de bloem. Verhit olie in een koekenpan, en bak de plakjes aan weerszijden goudbruin.
Laat ze uitlekken op keukenpapier, en afkoelen.
Maak de veldsla aan met de dressing.
Verdeel de sla over vier borden en leg daarop de pastinaakplakjes.
Strooi de rest van de korianderzaadjes over de pastinaakplakjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Salade van pastinaken