Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 500 g quinoa
- 3 mango's in blokjes
- 1 avocado in blokjes
- 1 lente-uitje klein gesneden
- Peterselie klein gesneden
- 150 g spinazie klein gesneden
- 50 g broccoli kiemen
- 50 g rode cherrytomaten in vieren gesneden
- 4 mailwafels verbrokkeld
Instructies
- Kook de quinoa naar aanwijzingen op de verpakking.
- Na het koken gaat de quinoa in een glazen pot in de koelkast.
- Snij vervolgens de mango, avocado, en tomaat in blokjes en snij de lente-ui, peterselie en spinazie klein.
- Mix alle groenten en fruit door elkaar en schep er naar eigen inzicht en behoefte quinoa door.
- Verbrokkel de maiswafels tussen je handen en over de salade.
Notities / Tips / Wijnadvies
Door een maiswafel te verbrokkelen over de salade heb je lekkere glutenvrije, vetvrije, e-nummer vrije croutons.