Shoarmawraps met knoflooksaus
Ingrediënten
- 1 verpakking Vivera Vega Roerbak Shoarma 175 g of 1 verpakking Vivera Vega Roerbak in Oosters marinade 175 g of 1 verpakking Vivera Vega Roerbak Chickenstyle 175 g
- ½ komkommer
- ½ rode paprika
- 50 g rucola sla
- 1 kleine rode ui
- 2 tortillawraps diameter ca. 25 cm
- 3 eetlepel(s) knoflooksaus
Instructies
- Snijd de komkommer en de paprika in kleine stukjes en snij de ui in kleine ringetjes.
- Bak de Vivera Vega Roerbak Shoarma volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Verwarm intussen de tortilla’s volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Bestrijk de warme tortilla’s met knoflooksaus.
- Verdeel de rucola sla over de tortilla’s.
- Schep vervolgens de shoarmareepjes op de tortilla’s en rol deze op.
- Garneer het gerecht met uiringen, komkommer- en paprikablokjes.