Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Week de gelatine 5 minuten in ruim koud water.
Schil de sinaasappel dik en snijd het vruchtvlees in dunne plakjes of partjes.
Verwarm het sinaasappelsap en los hierin de witte basterdsuiker op.
Neem de geweekte gelatine uit het water.
Knijp goed uit en los deze al roerend van de warmtebron af op in het warme sap.
Laat het sap met de gelatine afkoelen in een bak koud water.
Klop de crème fraîche op en spatel hier het sinaasappel-gelatinemengsel door.
Schep deze crème in coupes en laat 2 uur in de koelkast opstijven.
Rooster de amandelen in een droge hete koekenpan goudbruin.
Schep de bruine suiker erdoor.
Bestrooi de toetjes hiermee en garneer met sinaasappel.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Sinaasappel Coupes met amandel