Sinaasappel yoghurtdressing

Aller Hande 1996
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 sinaasappel
  • 1 bekertje Bulgaarse yoghurt 125 ml, Mona,
  • ½ theelepel gemalen kardamom potje, AH,
  • 1 eetlepel melk
  • zout
  • peper

Instructies

  • Helft van sinaasappel boven een kommetje dik schillen, tot op vruchtvlees.
  • Met scherp mesje partjes tussen de vliesjes uitsnijden.
  • Partjes in kleine stukjes snijden.
  • Andere helft van de sinaasappel uitpersen.
  • In kommetje sinaasappelsap, yoghurt, melk en kardamom tot dressing roeren. Sinaasappelstukjes erdoor roeren.
  • Op smaak brengen met zout en peper
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Dressings
Extra aanwijzing Snel te maken