Sjoe sjoe

Sjoe sjoe

Porties: 2 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 uien
  • 1 pond varkensvlees
  • Kerrie
  • 2 tablet vleesbouillon
  • 2 eetlepels bloem
  • 6 eetlepels pindakaas
  • 6 eetlepels rozijnen
  • 3 bananen
  • 4 schijven ananas
  • Rijst

Instructies

  • De uien fijn snijden en fruiten.
  • Het vlees in blokjes snijden en bij de uien toevoegen.
  • Wat kerrie over het vlees strooien en het vlees braden.
  • Van de bouillonblokjes ½ l bouillon maken.
  • 2 eetlepels bloem aan het vlees toevoegen, goed roeren en daarna de bouillon toevoegen.
  • Heel goed roeren, dan de pindakaas erdoor roeren, rozijnen toevoegen en alles nog 20
  • minuten laten sudderen.
  • Af en toe goed doorroeren, op het laatst de ananas en banaan in stukjes snijden en toevoegen.
  • Eventueel nog wat ananassap toevoegen.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met rijst en een frisse salade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Varkensvlees