Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 200 gram bloem type 00
- 150 g fondant chocolade
- 2 eieren
- 50 gram boter
- 150 gram suiker
- 1 koffie lepel bakpoeder
- 1 koffielepel vanille-extract
- 1 snuifje zout
Instructies
- Smelt de chocolade samen met de boter en laat deze een beetje afkoelen.
- Meng ondertussen de eieren met de suiker, voeg hier dan de gesmolten chocolade aan toe als je een glad mengsel hebt.
- Zeef de bloem, bakpoeder en het snuifje zout bij het mengsel en meng het nog goed.
- Laat het twee uur in de koelkast rusten of eventueel een half uurtje in de diepvries.
- Bepoeder je handen met bloemsuiker en maak bolletjes van het beslag met ongeveer een diameter van 2-3cm (niet te groot), dompel ze goed in poedersuiker en leg ze zo op de bakplaat.
- Bakken op 180° ca 10 à 12 minuutjes.