Snelkookpan rodekool met appeltjes
Ingrediënten
- 1200 g rode kool
- 1 pond appels
- Kaneel
- Suiker
- Zout
- 3 eetlepels maïzena
- Melk
Instructies
- Rode kool fijn snijden en daarna in een pan doen.
- Appels schillen, in 4en delen en bovenop de gesneden rode kool doen samen met 1 eetlepel
- kaneel en 2 eetlepels suiker
- 7 minuten onder hoge druk koken.
- In vergiet laten uitlekken.
- Terug in de pan doen en de maizena aanmaken met melk.
- Met een stamper de rode kool fijn stampen, met maizena aanmaken en op smaak maken met zout en suike
Notities / Tips / Wijnadvies
Hierbij kan je de hachee eten, gemaakt als mijn recept draadjesvlees.
Deze maak je eerst in snelkookpan en bewaar deze in braadpan.
Deze maak je eerst in snelkookpan en bewaar deze in braadpan.