Snelle Gehakt Pizza Wraps
Ingrediënten
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 ui fijngesnipperd
- 300 g rundergehakt
- 1 blikje tomatenblokjes 400 g
- 1 theelepel paprikapoeder
- 8 tortillawraps
- 1 krop ijsbergsla in reepjes gesneden
- 1 komkommer in plakjes
- 250 ml knoflooksaus
Instructies
- Verwarm de oven voor op 225 °C.
- Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de gesnipperde ui tot deze glazig is.
- Voeg het rundergehakt toe en bak het rul, terwijl je het regelmatig omschept.
- Zet het vuur laag, voeg de tomatenblokjes toe aan het gehakt en breng de gehaktsaus op smaak met paprikapoeder, zout en peper.
- Bestrijk de tortillawraps dun met de gehaktsaus en bak ze op een bakplaat 2 minuten in de voorverwarmde oven.
- Beleg de pizza wraps met de gesneden ijsbergsla en plakjes komkommer, en verdeel er wat knoflooksaus overheen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Een lichte rode wijn zoals een Merlot of een fruitige rosé past goed bij deze snelle en smaakvolle pizza wraps.
Voedingswaarden
Calories: 525 kcal | koolhydraten: 45 g | Protein: 23 g | Vet: 28 g | Zout: 1.5 g | Sugar: 4 g