Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Saus van muskaatpompoen: Doe een klont boter in de pan en zweet de ui erin aan.
Zweet de kerrie aan, voeg de pompoen toe en strooi de bloem erover.
Voeg 1 teentje knoflook toe en een stukje verse gember.
Giet er de gevogeltebouillon op en laat gaar worden.
Vis als de massa gaar is, de knoflook en de gember eruit.
Doe de massa in een blender.
Breng de saus aan de kook en voeg de room toe.
Voeg een klont koude boter toe.
Klop met een staafmixer de saus schuimig.
Breng op smaak met zout en peper.
Snoekbaars: Controleer de filets op graten.
Strooi peper en zout over de filets.
Bak de snoekbaars op de huid en leg de filets op een ovenplaat.
Schuif de filets in een voorverwarmde oven van 180 ºc
Bak in een wok de rijst met een fijngesnipperd uitje, een gedroogd tomaatje en de spinazie.
Verwarm de saus, controleer de vis.
Schep 1 lepel van de rijst en de spinazie op een bord.
Leg daar de snoekbaars op en lepel de saus eromheen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Snoekbaars op wilde rijst met een saus van muskaatpompoen