Spaghettisalade van Nederlands Zuivelbureau
Equipment
Ingrediënten
Instructies
- Breek de spaghetti in kleine stukjes en kook deze 10 minuten in ruim kokend water waaraan het bouillontablet is toegevoegd.
- Spoel de spaghetti in een vergiet onder de koude kraan af en laat ze uitlekken.
- Snijd de ham eilde kaas in reepjes en 2 schijven ananas en de schoongemaakte appelen in zeer kleine stukjes. Vermeng de bovengenoemde ingrediënten met de helft van de uitgelekte mandarijntjes.
- Maak van yoghurt, zout, peper, tabasco, paprikapoeder, worcestershiresaus, citroensap en slaolie een saus.
- Meng alle ingrediënten er goed door.
- Schik de salade in een ronde, glazen schaal.
- Garneer met de in stukken gesneden derde schijf ananas, resterende mandarijntjes en de in stukjes gesneden paprika.
Notities / Tips / Wijnadvies
Geef de salade als hoofdgerecht.