Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 4 wraps
- 300 g spinazie
- 200 g feta
- 10 zongedroogde tomaatjes
Instructies
- Roerbak de spinazie totdat deze slinkt in een wokpan.
- Doe in een zeef en druk het vocht er goed uit.
- Snijd ondertussen de zongedroogde tomaatjes in reepjes en de feta in dunne plakjes.
- Neem 2 wraps en verdeel de spinazie, feta en zongedroogde tomaatjes hierover.
- Beleg met de overige 2 wraps om er quesadilla’s van te maken.
- Bak de quesadilla’s één voor één in een droge koekenpan in circa 3 minuten per kant mooi goudbruin en knapperig.
- Let op: wanneer de pan eenmaal goed heet is, kan het ineens snel gaan!
- Snijd de quesadilla’s met een scherp mes of pizzasnijder in 6 punten.
- Serveer 3 punten per persoon als voorgerecht.