Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Verhit in een wok 1 eetlepel olie en de boter en fruit hierin de sjalotten en knoflook glazig.
Voeg het vlees toe en bak dit bruin.
Schenk via de zijkant de wijn er langzaam bij (het vlees mag niet 'schrikken' van de wijn) en laat het vlees 1-2 minuten sudderen.
Breng op smaak met zout en peper, versgemalen .
Schep het vlees uit de pan en bewaar het onder aluminiumfolie.
Voeg de spruitjes en de kaas toe aand e wijnsaus.
Laat de kaas in de saus smelten en kook de spruitjes in 5-10 minuten al omscheppend beetgaar terwijl de saus indikt.
Neem de beetgare spruitjes uit de wok en stoof in het laatste wijnvocht de oesterzwammen bruin.
Voeg eventueel nog wat boter toe en roer de spruitjes en het vlees erdoor.
Breng op smaak met zout en peper en serveer direct.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Spruitjes en lamsvlees in rode wijn