Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Naar eigen keuze de sukadelappen heel laten of in grote dobbelstenen snijden.
Wrijf het vlees in met zout en peper en de uitgeperste knoflook.
Doe de boter in de pan en bak het vlees op en hoog vuur snel aan alle kanten bruin.
Draai het vuur wat lager en laat de ringen paprika en ananas even meebakken.
Voeg dan de tomatenpuree, enkele lepels ananassap, suiker, azijn en een scheutje water toe.
Dek de pan af met de deksel en laat het vlees gaar stoven.
Blokjes vlees zijn in 1½ uur gaar, lappen moeten 2-2½ uur garen.
Bind het vocht eventueel met maïzena.
Serveren met gele rijst en dunne sperzieboontjes.
Wijnadvies:
Cuvéee Fleur Côtes du Roussillon Villages
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Stooflappen van de Antillen