Surinaamse Roti met Alpro® Soya Fijngehakt
Ingrediënten
- 1 pak Alpro® soya Fijngehakt
- 500 g vastkokende aardappels in stukjes van 2 cm
- 200 g sperziebonen of kousenband in stukjes van 2 cm
- 2 uien fijngesnipperd
- 4 teentjes knoflook fijngehakt
- 1 Spaanse peper
- 1 el Surinaams kerriepoeder
- 1 el tomatenpuree
- 1 tablet groentebouillon
- 150 ml water
- 4 roti pannenkoeken
- Alpro® soya Bakken & Braden
Instructies
- Smoor de uien, knoflook, en Spaanse peper in een scheut Alpro® soya Bakken & Braden tot ze glazig zijn.
- Voeg de aardappelen, sperziebonen, Alpro® soya Fijngehakt, tomatenpuree, en kerriepoeder toe aan het uienmengsel.
- Bak 2 minuten verder.
- Voeg 150 ml water met het verkruimelde groentebouillontablet toe.
- Bedek met een deksel en laat het 25 minuten sudderen.
- Breng op smaak met zout en peper.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer met warme roti pannenkoeken.