Tagliatelle met geroosterde tomaatjes
Equipment
- grill
Ingredients
- 400 gram tagliatelle
- 2 bakje mini romatomaatje a 250 gr.
- 5 eetlepel(s) kruidenolie knoflook & peterselie (drogheria&alimentari, flesje a 80 ml.)
- 100 gram gepelde walnoten.
- 75 gram rucola
- 50 gram gemalen oude kaas
Instructions
- Grill voorverwarmen op hoogste stand.
- Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing.
- Tomaatjes wassen, halveren, in ovenschaal legen en besprenkelen met 3 el kruiden olie.
- Tomaatjes in ca. 5 min. gaar roosteren.
- Intussen noten grof hakken.
- Tagliatelle mengen met rest van de olie, tomaatjes, rucola en noten.
- Aan tafel bestrooien met kaas
Voedingswaarden
Calories: 715 kcal | koolhydraten: 73 g | Protein: 22 g | Vet: 38 g