Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 2 kipfilets
- 1 eetlepel(s) kokosolie
- 1 zak Oosterse roerbakgroenten
- 2 eieren hardgekookt
- 4 eetlepel(s) Thaise rode curry pasta
- Creamed coconut Amaizin
- 1 liter water verse koriander gehakt
- 6 stengels bosui in ringetjes
Instructies
- Snijd de kipfilet in stukjes.
- Verhit de kokosolie in een soeppan.
- Bak daarin de kipfiletstukjes goudbruin.
- Schep de currypasta erbij, meng snel door elkaar tot het begint te geuren.
- Voeg de Oosterse roerbakgroenten toe en wok die op hoog vuur mee tot ze slinken.
- Breng 1 liter water aan de kook en voeg dan de creamed coconut toe.
- Schep de soep in kommen, leg in elke kom soep een half gekookt eitje.
- Bestrooi met de ringetjes bosui en een kleine toef koriander.