Thaise wok roll met knoflook-koriander-biefstuk en komkommer
Ingrediënten
- 1 grote komkommer
- 2 rode uien
- 300 g biefstuk
- Conimex Wok olie
- Conimex Geraspte Kokos
- Conimex Woksaus Thaise Knoflook Koriander
- 1 pak Conimex Wokrolls
- 4 eetlepel(s) koriander grofgehakte verse
Instructies
- Schil en snijd de komkommer in de lengte doormidden.
- Verwijder het zaad en snijd de komkommer in plakjes van ½ cm dikte.
- Pel de uien en snijd ze in reepjes.
- Snijd het vlees in stukjes.
- Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
- Voeg een scheutje olie toe en wok het vlees 1-2 minuten.
- Wok vervolgens de komkommer, de uien en 4 eetlepels kokos 2 minuten mee.
- Roer er vervolgens ca. 6 eetlepels woksaus door en wok nog 1 minuut.
- Besprenkel de wok rolls met wat water en verwarm 20 seconden per wok roll of 1 minuut voor alle wok rolls tegelijkertijd op 750 watt in de magnetron.
- Of warm ze aan beide kanten op in een hete koekenpan.
- Schep het biefstuk-groentemengsel op de wok rolls.
- Strooi de koriander erover en rol ze op.
- Leg ze op 3 of 4 borden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Zet als extra smaakmakers Conimex Mango Chutney en Seroendeng op tafel om zelf naar keuze toe te voegen.Variatietip:
Voeg aan het gerecht 50 g gehakte cashewnoten toe. In plaats van komkommeris het ook lekker om reepjes spitskool te gebruiken.