Thaise wok roll met knoflook-koriander-biefstuk en komkommer

Thaise wok roll met knoflook-koriander-biefstuk en komkommer

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 grote komkommer
  • 2 rode uien
  • 300 g biefstuk
  • Conimex Wok olie
  • Conimex Geraspte Kokos
  • Conimex Woksaus Thaise Knoflook Koriander
  • 1 pak Conimex Wokrolls
  • 4 eetlepel(s) koriander grofgehakte verse

Instructies

  • Schil en snijd de komkommer in de lengte doormidden.
  • Verwijder het zaad en snijd de komkommer in plakjes van ½ cm dikte.
  • Pel de uien en snijd ze in reepjes.
  • Snijd het vlees in stukjes.
  • Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
  • Voeg een scheutje olie toe en wok het vlees 1-2 minuten.
  • Wok vervolgens de komkommer, de uien en 4 eetlepels kokos 2 minuten mee.
  • Roer er vervolgens ca. 6 eetlepels woksaus door en wok nog 1 minuut.
  • Besprenkel de wok rolls met wat water en verwarm 20 seconden per wok roll of 1 minuut voor alle wok rolls tegelijkertijd op 750 watt in de magnetron.
  • Of warm ze aan beide kanten op in een hete koekenpan.
  • Schep het biefstuk-groentemengsel op de wok rolls.
  • Strooi de koriander erover en rol ze op.
  • Leg ze op 3 of 4 borden.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveertip:

Zet als extra smaakmakers Conimex Mango Chutney en Seroendeng op tafel om zelf naar keuze toe te voegen.

Variatietip:

Voeg aan het gerecht 50 g gehakte cashewnoten toe. In plaats van komkommer
is het ook lekker om reepjes spitskool te gebruiken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Roerbakken / Wokken / Rundvlees
Land van herkomst Thailand