Tosti met Appel, Rozijnen en Kaneel

Tosti met appel, rozijnen en kaneel, geserveerd op een rustieke houten tafel, licht bestrooid met poedersuiker en honing.

Tosti met Appel, Rozijnen en Kaneel

Een heerlijke tosti voor appeltaartfans! Appel, rozijnen en kaneel in een tosti-ijzer voor een snelle, zoete traktatie.
Porties: 1
Bereidingstijd: 5 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

  • tosti-ijzer

Ingrediënten

  • 1 appel in kleine stukjes
  • Rozijnen handvol
  • Kaneel naar smaak
  • 2 boterhammen

Instructies

  • Snijd de appel in kleine stukjes en doe wat kaneel eroverheen.
  • Doe de appel, kaneel en rozijnen op een boterham.
  • Leg de andere boterham erop en doe de tosti in het tosti-ijzer.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveertip:
Serveer de tosti met een beetje poedersuiker of een bolletje vanille-ijs voor extra smaak.
Wijnadvies:
Een zoete witte wijn, zoals een Riesling, zou goed passen bij de zoete smaak van de appel en kaneel.

Voedingswaarden

Calories: 300 kcal | koolhydraten: 45 g | Protein: 6 g | Vet: 10 g | Zout: 0.05 g | Sugar: 20 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Borrelhapjes / Tosti's
Land van herkomst Internationaal
Jaargetijde: Alle Jaargetijden