Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 pakje banketbakkersroom van Dr. Oetker
- 1 blik tropische vlaaivulling of aardbeien
- 1 kleine cake
- slagroom
- Cointreau of andere likeur
Instructies
- Maak de banketbakkersroom aan.
- Daarna even laten opstijven.
- Snijd de cake in kleine blokjes en verdeel over de glazen.
- Besprenkel de cake ruim met de likeur.
- Verdeel dan de vlaaivulling over de glazen en zorg dat de cake helemaal bedekt is.
- Even schudden met het glas zodat de gelei een beetje tussen de blokjes cake loopt.
- Tot slot schep je de banketbakkersroom erover.
- Goed koud laten worden in de koelkast.
- Garneren met een toefje slagroom.
Notities / Tips / Wijnadvies
Voor een minder machtig toetjes: vervang de banketbakkersroom door vanillevla of custardpudding. Als je geen alcohol wilt gebruiken, vervang je de likeur door ranja.