Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Bosuitjes schoonmaken en in dunne ringetjes snijden.
Ham in dunne reepjes snijden.
In pan boter smelten.
Uiringetjes, erwtjes en tijm erdoor scheppen.
Afgedekt ca. 10 minuten zachtjes smoren, af en toe omscheppen.
Hamreepjes erdoor scheppen en ca. 2 minuten meewarmen.
Op smaak brengen met zout en peper.
Serveren met cordon bleu en aardappelgolfjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Tuinerwtjes met bosui en ham
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in dunne ringetjes.
Snijd de ham in dunne reepjes.
Smelt de boter in een pan, schep de uiringetjes, erwtjes en tijm erdoor en laat afgedekt ± 10 minuten zachtjes smoren. Schep af en toe om.
Schep de hamreepjes erdoor en warm die ± 2 minuten mee.
Breng op smaak met zout en peper.
Serveer er cordon bleu en gebakken aardappeltjes bij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Tuinerwtjes met bosui en ham