Varkenshaas met Madagascar Saus
Ingrediënten
- 300 gr tagliatelle
- 2 varkenshaasjes ongeveer 300 gr
- 3 eetlepels boter
- Zout naar smaak
- 2 dl droge witte wijn
- 2 eetlepels groene peperkorrels licht gekneusd
- 1 ¼ dl crème fraîche
Instructies
- Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar.
- Giet af en houd warm.
- Snijd de varkenshaasjes in plakken.
- Verhit 3 eetlepels boter in een pan en bak het vlees aan elke kant 2-3 minuten, of totdat het mooi bruin is.
- Bestrooi het vlees met zout naar smaak.
- Haal het vlees uit de pan en houd het warm.
- Roer de aanbaksels in de pan los met 2 dl droge witte wijn.
- Voeg 2 eetlepels licht gekneusde groene peperkorrels, zout en 1 1/4 dl crème fraîche toe aan de pan.
- Roer goed door en laat de saus ongeveer 4 minuten koken, zodat deze iets kan indikken.
- Serveer de plakjes varkenshaas met de gekookte tagliatelle en giet de Madagascar Saus erover.
Notities / Tips / Wijnadvies
Geniet van dit smakelijke hoofdgerecht met varkenshaas en Madagascar Saus!