Varkensschnitzel met rösti

Allerhande 2002
Porties: 2 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 250 g sperziebonen
  • 2 varkensschnitzels
  • 2 eetlepels boter
  • 300 gr rösti
  • 2 eetlepels tapenade van gedroogde tomaatjes

Instructies

  • In ruime pan water met zout aan de kook brengen.
  • Sperziebonen schoonmaken, in ca. 5 minuten beetgaar koken en in vergiet laten uitlekken. Intussen varkensschnitzels in lengte halveren en in reepjes snijden.
  • In koekenpan 1 eetlepel boter verhitten.
  • Van rösti 4 koekjes vormen en volgens gebruiksaanwijzing aan beide zijden goudbruin bakken.
  • In wok rest van boter verhitten.
  • Schnitzelreepjes ca. 5 minuten roerbakken.
  • Sperziebonen en tomatentapenade aan vlees toevoegen, nog 1-2 minuten meebakken.
  • Boontjes-vleesmengsel op bord leggen, rösti ernaast scheppen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Varkensvlees
Extra aanwijzing Snel te maken