Vegetarische Chili sin Carne met Soya Fijngehakt
Ingrediënten
Voor de guacamole:
- 2 rijpe avocado's
- 2 tomaten
- Scheut zoete chilisaus
- Sap en rasp van 1 limoen
- ½ rode ui
Instructies
- Snipper de ui en knoflook fijn, en snijd de paprika's en champignons in stukjes.
- Fruit de uien en knoflook gedurende 5 minuten in een pan met Alpro® soya Bak en Braad tot ze glazig zijn.
- Voeg het Alpro® soya Fijngehakt, paprika en champignons toe en bak nog 5 minuten.
- Voeg daarna de rest van de ingrediënten voor de chili toe en laat het geheel nog 10 minuten sudderen.
- Breng op smaak met zout en peper.
Guacamole:
- Snijd de avocado's en tomaten in blokjes van een halve centimeter.
- Snipper de rode ui fijn.
- Meng de avocado met de tomaten, rode ui, limoensap, en chilisaus.
- Breng de guacamole op smaak met zout en peper.
- Verwarm de wraps ongeveer 2 minuten in een oven of pan.
- Vul de wrap met 3 eetlepels chili sin carne en wat guacamole, rol op en geniet!