Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 10 groene pepers mild pot a 310 g
- 3 Tasty Tom tomaten
- 4 eetlepels olijfolie
- 1 blikje maïskorrels 150 g
- 1 duopak krieltjes 700 g
- 1 teentje knoflook
- 400 g peultjes
- 2 schaaltjes Valess mediterraan à 160 g
Instructies
- Barbecue aansteken.
- Pepers en tomaten fijnsnijden en met 2 eetlepels olie mengen.
- Maïs laten uitlekken en door tomatenmengsel scheppen.
- Salsa met zout en peper op smaak brengen.
- Peultjes schoonmaken en in 5 minuten beetgaar koken.
- Krieltjes mengen met rest van olie en teentje knoflook er boven uitknijpen.
- Grillmand invetten en krieltjes op barbecue in 10 minuten grillen.
- Krieltjes met zout bestrooien.
- Valess op barbecue in 5 minuten gaargrillen.
- Valess met krieltjes, salsa en peultjes serveren.