Vegetarische filets met groene pepersalsa

Vegetarische filets met groene pepersalsa

Snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 10 groene pepers mild pot a 310 g
  • 3 Tasty Tom tomaten
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 blikje maïskorrels 150 g
  • 1 duopak krieltjes 700 g
  • 1 teentje knoflook
  • 400 g peultjes
  • 2 schaaltjes Valess mediterraan à 160 g

Instructies

  • Barbecue aansteken.
  • Pepers en tomaten fijnsnijden en met 2 eetlepels olie mengen.
  • Maïs laten uitlekken en door tomatenmengsel scheppen.
  • Salsa met zout en peper op smaak brengen.
  • Peultjes schoonmaken en in 5 minuten beetgaar koken.
  • Krieltjes mengen met rest van olie en teentje knoflook er boven uitknijpen.
  • Grillmand invetten en krieltjes op barbecue in 10 minuten grillen.
  • Krieltjes met zout bestrooien.
  • Valess op barbecue in 5 minuten gaargrillen.
  • Valess met krieltjes, salsa en peultjes serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Vleesvervangers
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch