Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Penne beetgaar koken.
Paddestoelen schoonvegen en in plakken snijden.
In koekenpan 4 eetlepels olie verhitten.
Plakjes knoflook 1 minuut zachtjes fruiten.
Paddestoelen erdoor scheppen en op hoog vuur in 3-4 minuten al omscheppend bruin en gaar bakken, vocht laten verdampen.
Op smaak brengen met zout en citroenpeper.
Op bord scheppen.
In zelfde koekenpan rest van olie verhitten en plakjes spek knapperig en bruin bakken.
Op keukenpapier laten uitlekken.
Pasta afgieten en deel van kookvocht opvangen.
Pasta terugdoen in pan.
Room en scheut kookvocht erdoor roeren en geheel zachtjes verwarmen.
Paddestoelen met knoflook en rucola er luchtig door scheppen.
Al omscheppend nog even doorwarmen en op smaak brengen met zout en peper.
Pasta overdoen in twee grote warme kommen en flinters kaas en plakjes ontbijtspek erover verdelen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Versierpuddinkjes